Distribution og landevejstransport af dagligvarer

Transportløsninger skræddersyet
til netop din virksomhed

Komplette løsninger
skræddersyet til din virksomhed

Indhent tilbud

Natdistribution

Vi specialiserer os i dagligvarerdistribution og kører i alle døgnets 24 timer. Vi afhenter hos dig mellem 18-22, alt efter hvor du holder til. Det betyder du får mulighed for at forlænge din produktions tid og pakke længere, på den måde har du en konkurrencefordel samt du kan tilbyde dine kunder en rigtig god service.

Vi har stor erfaring med at køre natdistribution og hele vores forretning er bygget op på at vi kan levere 24/7-365 dage om året. Vi kan håndtere palle- og  stykgods samt køl og frys til butikker, virksomheder,  værksteder, industri, ja mulighederne er mange.

Vi arbejder med mange forskelligartede kunder og kundebehov. Vi har kunder med faste aftaler om transport, og vi har kunder hvis behov for transport, er mere spontant. Når vi udarbejder tilbud på logistik- eller transportopgaver for dig, tager vi altid udgangspunkt i din specifikke opgave og de vilkår du har.

Vi tilbyder transporter af det man kalder full-load, hvor dit gods har eneret på vognen, eller stykgods, hvor du og evt. andre kunder deler vognen.

Vi finder den bedst mulige løsning til Jer

Vi har en stor og alsidig vognpark, der kan løse enhver opgave. Vi beskæftiger ca. 55 egne biler og 140 ansatte. Dertil en bred skare af vognmænd som køre både i faste ruter, og ad-hoc opgaver for os.
Kontakt os, og vi finder den bedst mulige løsning til dig.

“Levering til tiden hver dag i samtlige af vores butikker er afgørende for vores succes
hos kunderne. Valget af Poul Schou som transportør blev bl.a. truffet ud fra deres
tilpasningsevne til vores flow og vores systemer – og det har vi ikke fortrudt. Vi ser
samtidig en fordel i at kunne anvende bredden i Poul Schous produktprogram.”

Bent Jensen, Administrerende direktør, T. Hansen Gruppen

Har du brug for hjælp? – Lad os ringe dig op

Ring mig op