Distribution og landevejstransport af dagligvarer

Distribution og landevejstransport
af dagligvarer i Danmark

Distribution af daligvarer i Danmark

Indhent tilbud

Distribution

Poul Schou er en stabil og pålidelig transportvirksomhed, som er specialiseret i fragt- og distributionskørsel.

​Vi distribuerer hovedsageligt palle gods samt køl- og frysevarer for vores kunder, og du kan være sikker på, at dine varer altid er i gode hænder. Vores chauffører er nemlig faguddannede og overholder naturligvis alle gældende regler og lovkrav.

Med en omfattende intern vognpark samt et bredt samarbejde med vores kolleger i branchen leverer vi varer på rette sted til aftalt tid. Generelt er vi en fleksibel virksomhed, som løser opgaver fra dag til dag.​​

Køle og frysedistribution

Vi har stor erfaring med distribution af dagligvarer i form af køle og frysevarer. Vores virksomhed er bygget op omkring distribution af dagligvarer, hvor levering til tiden og på bestemt tidspunkt er alt afgørende for produktets beskaffenhed.

Vi har styr på logistikken, og vi sikre dine varer står på hylden, når der er behov herfor.​

Fleksible løsninger der passer Jeres behov

Vi arbejder med mange forskelligartede kunder og kundebehov. Vi har kunder med faste aftaler om transport, og vi har kunder hvis behov for transport, er mere spontant.
Lad os tage en snak om, hvad den optimale transportløsning for Jer kunne være.

Sikkerhed i samarbejdet

Uanset opgavens størrelse kan du med Poul Schou som logistiktransportør være sikker på, at vi afleverer den rigtige vare, på den rigtige adresse, til den rigtige tid. Med GPS’erne, der er monteret i alle vores vogne, dokumenterer vi tid og sted, og du kan derfor være sikker på, at den service du får, er den du betaler for. Hvis du ønsker det, sender vi også gerne en bekræftelse på, at ordren er udført med det samme. 

Har du brug for hjælp? – Lad os ringe dig op

Ring mig op